Köszöntjük a NET-GA Kft. weboldalán!

Split klímaberendezések

A split klímaberendezések első sorban a lakossági megrendelők közkedvelt klimatizálási megoldásai. A spilt elnevezés arra utal, hogy a berendezés osztott kivitelű, tehát egy komplett klímaberendezés szétbontásra került különálló kültéri és beltéri egységekre.

Működési elve a levegő hőenergiájának szállításán alapul. Hűtési üzemmódban a berendezés beltéri egysége képes hőt elvonni a helyiség levegőjéből, majd pedig ezt kiszállítja a kültéri egységbe, ahol pedig leadja a környezeti levegő felé. Így a szoba levegője lehűl. Fűtés üzemmódban a folyamat megfordul, a hőenergiát a kültéri egység vonja el a külső levegőből, majd pedig a beltéri egységbe szállítva leadja azt a szoba levegője számára. Így a helyiség melegszik.

A Fujitsu Klíma kínálatában 6 különböző kivitelben, azokon belül pedig számtalan termékcsaládban érhetők el osztott klímaberendezések. Közös jellemzőjük a korszerű, invereteres kompresszorok használata, a hűtési és fűtési feladat biztosítása és a márkára általában jellemző kiemelkedő megbízhatóság.