Köszöntjük a NET-GA Kft. weboldalán!

Rólunk

Köszöntjük a NET-GA Kft weboldalán!

Vállalatunk épületgépészeti - első sorban klíma- és légtechnikai - megoldásokat kínál lakossági és üzleti megrendelők számára egyaránt.

Klímatechnikai üzletágunk a japán Fujitsu elsőosztályú klímaberendezéseinek értékesítésére, létesítésére és fenntartására szakosodott. Kínálatunkban előrhetők lakossági és üzleti célú split klímaberendezések, akár 8 beltéri egység ellátására is alkalmas multi-split rendszerek és a legkorszerűbb Fujitsu Airstage VRF klímarendszerek. Fűtési feladatok ellátására a split klímarendszereken kívül Fujitsu Waterstage levegő-víz hőszivattyúkat kínálunk.

Vizes hűtési rendszerek kialakítására az olasz Galletti folyadékhűtők és fan-coil berendezések széles választékát, valamint a finn Halton vállalat klímagerendáit kínáljuk.

Szellőzéstechnikai üzletágunk a német Helios vállalat termékpalettájára szakosodott. Kínálatunkban elérhetők lakossági és üzleti célú elszívó rendszerek, frisslevegős szellőztető rendszerek, decentrális és központi hővisszanyerős szellőző berendezések és speciális tűzvédelmi ventilátorok is.