Köszöntjük a NET-GA Kft. weboldalán!

Osztott hőszivattyú, integrált HMV

Az integrált HMV (használati melegvíz) tartályos hőszivattyúk a Split - osztott - kialakítású Waterstage hőszivattyúk speciális változatai. Felépítését tekintve megegyezik a hagyományos, osztott rendszerekével, tehát a szabadban kell elhelyeznünk a berendezés kültéri egységét és az ingatlanon belül kap helyet a fűtési rendszerhez csatlakozó beltéri egység. A lényeges különbség, hogy itt a beltéri egység magába foglal egy 190 liter térfogatú használati melegvíz tartályt is, tehát ahol melegvíz előállítás is célja a rendszernek, jelentős költség csökkenést jelenthet, ráadásul kevesebb helyet is foglal el.

Az integrált HMV-s osztott hőszivattyúkból is elérhető Comfort valamint High Power széria, továbbá ezekkel a készülékekkel is megvalósítható kaszkád kapcsolás, amikor egy fűtési rendszerre, akár több berendezés is csatlakoztatható. A kialakított rendszer lehet hibrid kialakítású is, csatlakoztathatunk hozzá hagyományos gázkészüléket is.

High Power modellek

A High Power modelleknél még alacsony környezeti hőmérséklet esetén is magas előremenő vízhőmérsékletet és kiváló fűtési teljesítményt tesz lehetővé az újonnan kifejlesztett „Lineáris befecskendezési technológia”. Magas vízhőmérsékletet és meleg helyiségeket biztosít a hideg területeken.

Magas előremenő vízhőmérséklet

Magas (60°C) előremenő vízhőmérséklet állítható elő akár -20°C kültéri hőmérséklet mellett is, a tartalékfűtés használata nélkül. (Ha növelni akarja a melegvíz-ellátás hőmérsékletét, akkor erre a célra igénybe veheti a tartalékfűtést.)

Egészen -25°C-ig kiterjesztett működési tartomány

Megnövelt működési tartomány egészen -25°C kültéri hőmérsékletig.

Kiváló COP

Jobb energiahatékonyság a Lineáris befecskendezési technológiának és hűtőkör vezérlés optimalizálásának köszönhetően. A High Power modell számára nagy teljesítményt és kiváló hatékonyságot biztosít az iker szenzorok és a melegvíz fűtését szabályzó technológia alkalmazása.

HMV előállítás

HMV előállítás csőspirálos hőcserélővel, a HMV teljesítmény optimalizálása céljából. Gyors hőmérséklet növelés a nagy hőcserélő felületnek köszönhetően.

Comfort modellek

A Comfort modellek rendkívül hatékony működést biztosítanak az európai követelményeknek megfelelő kompakt kialakításuknak köszönhetően. A melegvízhőmérséklet finoman szabályozható a teljes DC szabályozással, ami lehetővé teszi a komfortos helyiségfűtést és a használati melegvíz biztosítását.

Magas előremenő vízhőmérséklet

Az előremenő víz maximális hőmérséklete 55°C tartalékfűtés nélkül. A melegvíz-ellátás hőmérséklete akár -10°C kültéri hőmérséklet mellett is fenntartató. (Ha növelni akarja a melegvíz-ellátás hőmérsékletét, akkor erre a célra igénybe veheti a tartalékfűtést)

Széles működési tartomány

Kiterjesztett működési tartomány egészen -20°C kültéri hőmérsékletig.

Fujitsu Waterstage katalógus (magyar)