Köszöntjük a NET-GA Kft. weboldalán!

Oldalfali

DESIGNER RANGE – LTCA/LUCA család

Fujitsu DESIGN klímaberendezések

A DESIGN sorozat a Fujitsu klíma csúcsmodellje, az alábbi jellemzőkkel:
•    letisztult forma – stílusos megjelenés
•    energiahatékony működés
•    inverteres kompresszor
•    akár 10 éves garanciakiterjesztés
•    kényelmi funkciók egy gombnyomással
•    többszörös védelem a baktériumok ellen – egészséges, tiszta levegő
•    díjnyertes keskeny dizájn: tökéletesen illeszkedik otthona stílusához.

Fujitsu DESIGN klímaberendezések

 

Letölthető dokumentumok:

Fujitsu LTCA termékismertető

Fujitsu LUCA termékismertető

DESIGNER RANGE – KG család

Az EU "20/20/20" klímavédelmi akciójának szerves része a 2014-ben indult F-gas szabályozás. Egyik kulcseleme, hogy a környezetre és a légkörre káros hűtőközegek kevésbé romboló hatásúakra legyenek lecserélve. A gyártók választása az R32 hűtőközegre esett, amelynek az ózonréteg romboló hatása (ODP) "0" és globális felmelegedési potenciál (GWP) indexe is 67%-kal kisebb, mint az ezidáig használ R410a közegé. A Fujitsu már évek óta gyárt inverteres klímaberendezéseket R32-es hűtőközeggel, amelyeket most bevezet Európában is a piac igénye szerint adaptálva. Elsőként a "zászlóshajó" nocriaX készülékekbe került bevezetésre, mostantól viszont elérhető az új KG sorozat készülékeiben is.

A KG modellek beltéri egységei összesen 21,5 cm-t emelkednek ki a faltól, így rendkívül keskeny kivitelűek. A készülék háza egy lekerekített élű és sarkú téglatest forma, fedlapja teljesen sík. A berendezés megjelenése hű maradt a Fujitsu dizájn vonalához, a klímaberendezés nem hivalkodó, hangsúlyozott dísze a lakásnak, hanem a lehető legjobban igyekszik beolvadni környezetébe. Modern megjelenűsű lakások elegáns kiegészítő eleme.

    

Letölthető dokumentumok:

Fujitsu KG katalógus (magyar nyelvű)

STANDARD RANGE – KM család

A legújabb, 2018-as megjelenésű R32-es széria kiemelkedő tagjai. Bár a Fujitsu eredetileg a STANDAR RANGE kategória termékének szánta a berendezést, letisztult, elegáns megjelenését Good Design díjall jutalmazták. Legfontosabb jellemzői a csendes üzem (zajszintje hűtés üzemmódban 20 dB(A) is lehet), továbbá az új R32 hűtőközegnek és a fejlett inverteres kompresszorvezérlésnek köszönhető kiemelkedő szezonális energiahatékonyság. Hűtés üzemben A++, fűtés üzemben pedig A+ energiaosztályba került besorolásra, a négy teljesítménykategóriában elérhető készülék.

    

Letölthető dokumentumok:

Fujitsu KM katalógus (magyar nyelvű)

STANDARD RANGE – COMPACT – LMCE család

Az LM modellek az elmúlt évek tapasztalatai alapján a fűtés célra leggyakrabban választott Fujitsu inverteres készülékek. Kedvező fűtési paraméterei és rendkívül jó ár-érték aránya, összevetve az elérhető 10 éves garancia kiterjesztéssel, igazán meggyőző választást eredményez. Természetesen  ahogyan minden Fujitsu modell - az LM készülékek is megfelelnek a H tarifás elszámolás kritérium rendszerének.

A remek hattékonyság hűtés üzemmódban egyaránt jellemzi a készüléket, így az év 365 napjára szóló kellemes közérzetet biztosíthat otthonában.

Letölthető dokumentumok:

Fujitsu LMCE katalógus

STANDARD RANGE – STANDARD – LFCA/LFCC család

Fujitsu STANDARD klímaberendezések

A STANDARD klímaberendezések hatékonyan és gyorsan érik el a kívánt hőmérsékletet.

Tökéletes megoldás nagyobb terek klimatizálására, a többi modellhez hasonló fejlett inverteres kompresszorvezérlés minden előnyével.

 

Letölthető dokumentumok:

Fujitsu LFCA katalógus

ECO RANGE –  KP család

Az Eco Range család 2019-ben megjelent új tagja a korábbi LLC modelleket hivatott kiváltani. A készülék az új R32-es hűtőközeget és fejlett invertervezérlést kapott, így már a Fujitsu belépő alap modeljének számító berendezés is kiemelkedő hatékonyságon teljesíti feladatát. Hűtési energia osztálya A++, a fűtési pedig A+. A KP modellek három teljesítmény kategóriában érhető el, 2kW, 2,5kW és 3,5kW névleges hűtési teljesítménnyel, tehát a leggyakrabban előforduló lakossági igény Ahogyan minden Fujitsu modell, úgy az KP készülékek is megfelelnek a H tarifás elszámolás kritérium rendszerének. Wifi opció külön USB egységgel rendelhető.

   

Letölthető dokumentumok:

ECO RANGE –  KL család

Az Eco Range család 2018-ban megjelent új tagja ezúttal a nagy helyiségek klimatizálására kínál korszerű megoldást. A készülék az új R32-es hűtőközeg és a fejlett invertervezérlés használatának köszönhetően kiemelkedő hatékonyságú, hűtési energia osztálya A++, a fűtési A+. A minösszesen két teljesítmény kategóriában érhető el, 5,2kW és 7,1kW névleges hűtési teljesítménnyel. A KL család tagjai a nagyobb teljesítműnyük ellenére kedvezőbb fűtési tulajdonságokkal bírnak, mint a hasonló teljesítményű társaik. Ahogyan minden Fujitsu modell, úgy az KL készülékek is megfelelnek a H tarifás elszámolás kritérium rendszerének.

  

Letölthető dokumentumok:

Fujitsu KLCA termékismertető

FLAGSHIP RANGE - NOCRIA X – KXCA

A Fujitsu fejlesztői a világon elsőként olyan egyedi inverteres split klímaberendezés megoldással álltak elő, mely újabb komoly lépést jelent a tökéletesebb komfort irányába. A végeredmény egy sokak számára meglepő, szokatlan formavilág lett, mely a ma elérhető egyik legfejlettebb klímaberendezést takarja.

A nocriaX berendezések leglátványosabb újítása a két oldalsó kiegészítő légvető ventilátor használata. A berendezés továbbra is rendelkezik a hagyományos befúvó sávval és a megszokott lamella kialakítással, így a befújt levegőt továbbra is irányíthatjuk fölfelé vagy lefelé. A két oldalsó befúvó ventilátor viszont ettől eltérően irányítható, közvetlenül a tartózkodási zóna felé. Az oldalról befújt levegő sebessége, hőmérséklete és iránya is eltér az alap ventilátor által mozgatott levegőtől. A végeredmény a helyiség levegőjének sokkal egyenletesebb alakulása és ezáltal a komfort szint emelkedése. Mindenzt úgy, hogy a megoldást nem kíséri kellemetlen huzathatás.

A nocriaX berendezések nem csak a megjelenésükben és légkeverési eljárásukban hoznak újdonságokat, minden más szempontból is a Fujitsu legfejlettebb klímaberendezéseinek számítanak. Az új, környezetbarát R32 hűtőközeg használatával tovább javult energia felhasználásuk is, melynek köszönhetően mind hűtés, mind pedig fűtés üzemmódban A+++ minősítés értek el a berendezések.

A fogyasztás további csökkentését segíti elő a berendezések üzemeltetésének optimalizálására irányuló fejlesztések is. A Human Sensor névre hallgató beépített jelenlét érzékelő egység segítségével, a klímaberendezés automatikusan képes a leadott teljesítmény befolyásolására, a helyiségben tartózkodó személyek szerint. Mikor a szobát éppen nem használjuk, nem kell foglalkoznunk a kért hőmérséklet átállíttásával, a készülék automatikusan csökkenti a teljesítmény és ezzel energiát takarít meg.

A nocriaX készülékek okostelefonunk vagy táblagépünk segítségével távolról is vezérelhetők, így például takarékos üzemben hagyhatjuk nap közben és normál üzemre állíthatjuk mikor haza indulunk a munkából. Haza érve már kellemes hőmérséklet fogad és ezért nem kellett egész nap alacsony hőmérsékleten tartanunk.

Letölthető dokumentumok:

Fujitsu Nocria katalógus (magyar nyelvű)

Teljes Fujitsu funkció lista

A megbízható üzem mellett számtalan praktikus funkció biztosítja, hogy tulajdonosa teljes mértékben ki tudja használni modern Fujitsu készülékét.

Letölthető funkció lista az összes Fujitsu split klímához

Dual side fans – A berendezés vízszintesen és függőlegesen is képes terelni a kiáramló levegőt.
Human sensor – Az energiapazarlás ellen. A human sensor észreveszi, ha nem tartózkodnak a helyiségben, és lecsökkenti a készülék teljesítményét. Ha visszatérnek a helyiségbe, a human sensor ismét visszaáll az eredetileg beállított üzemmódra.
Economy üzemmód – A gazdaságosabb működésért. A gazdaságos üzemelés érdekében a beállított hőmérséklet értéke automatikusan változik a helyiség hőmérsékletének figyelembevételével. Hűtéskor kicsit magasabb, míg fűtéskor kicsit alacsonyabb lesz, mint a távirányítón beállított érték. Ezzel a klímaberendezés energiát tud megtakarítani.
Szobahőmérséklet limit – Beállítható legalacsonyabb és legmagasabb szobahőmérsékleti érték, így a berendezés a lehető leggazdaságosabban tudja a megadott tartományon belül tartani a hőmérsékletet.
Automatikus hőmérséklet visszaállítás – A készülék automatikusan képes visszatérni egy korábban beállított alapjel tartására.
Powerful heating – A különleges, fűtésre optimalizált funkcióval Önnek a leghidegebb téli napokon sincs mitől tartania. A berendezéssel akár -20°C külső hőmérséklet esetén is fűthet. -7°C-ig a teljesítmény nem csökken a névleges alá.
Power diffuser A gyorsabb komfortért. A készülék több levegőterelő zsaluval is rendelkezik, melyeket az érzékelők szükség esetén jobban megnyitnak a hőmérséklet gyorsabb elérése érdekében.
Powerful mode – Gyorsan kell felfűteni vagy lehűteni egy helyiséget? Nem probléma! A kompresszor 20 percen át a maximális teljesítményén üzemel, ezáltal nagyon gyorsan képes komfortos hőmérsékletűre fűteni/hűteni a helyiség levegőjét.
10 °C HEAT – Hosszabb időre elutazik és szeretne gondoskodni lakása fagyvédelméről úgy, hogy ne költsön rá vagyonokat? Jó lenne, ha nem kellene téliesíteni a nyaralót, de nem szeretne óriási fűtésszámlát? A 10 °C HEAT funkció nem engedi, hogy a helyiség hőmérséklete 10°C alá süllyedjen, amíg Ön távol tartózkodik.
Low Noise mode A Fujitsu klímák halk működésüknek köszönhetően tökéletes megoldást jelentenek hálószobák klimatizálására is. A legtöbb modell beltéri egységének zajszintje 21 dBA, ami szinte észrevehetetlenül halk, a szél susogásánál hangosabb, a suttogásnál pedig halkabb. A szomszédját sem fogja zavarni – A Fujitsu klímaberendezéseket „low noise” módba kapcsolva 3 dB-lel csökkenthető a kültéri egység zajszintje.
Automatikus hűtés-fűtés váltás – A berendezés időről időre ellenőrzi az aktuális és a beállított hőmérséklet viszonyát, és ennek függvényében választja meg újra és újra a megfelelő üzemmódot.
Automata le és fel légterelés – A lamellák fel-le irányban automatikusan mozognak, ezzel biztosítva az egyenletes légelosztást.
Automata kétirányú légterelés
Automata ventilátor sebesség A ventilátor úgy működik, hogy optimálisan keringesse a kezelt levegőt. Amennyiben a kifújt levegő hőmérséklete nem megfelelő, az automatika annak megfelelően fogja változtatni a ventillátor fordulatszámát.
Automata újraindulás – Amennyiben a légkondicionáló tápfeszültségét hálózat kimaradás szakítaná meg, a berendezés automatikusan az előzőleg kiválasztott üzemmódban fog újraindulni, amikor a feszültség helyreáll.
Napi időzítés A programozott időzítés lehetővé teszi, hogy egyetlen műveletsorrendbe vonhassuk össze az időzített kikapcsolást és az időzített bekapcsolási műveletet. A műveletsorrend egyetlen átmenetet tartalmazhat, vagy egy kikapcsolást, majd bekapcsolást, vagy fordítva, először bekapcsolást, majd kikapcsolást, mindezt 24 órás időszakon belül.
Heti időzítés – Heti időzítő program
Szűrő tisztítás kijelzés  A beltéri egység jelzi az szűrők cseréjének szükségességét.
Wi-fi vezérlés – Egy USB stick segítségével készülékét elérheti okostelefonjáról vagy táblagépéről
Plasma légtisztító  Az elektrosztatikus porleválasztó eltávolítja a szemcséket a levegőből, mint például a pollenek és a háztartási por. Mosható kivitel.
Öntisztuló szűrő
Ion szagtalanító szűrő – A szűrő az ultrafinom kerámiaszemcsék által létrehozott ionok segítségével lebontja a rossz szagokat.

Apple-catechin szűrő  Több lépésben biztosítja, hogy az otthonában egészséges és friss legyen a levegő.
1.    A szűrő először elektrosztatikus úton kiszűri az apró porszemcséket, a gombaspórákat és minden káros mikroorganizmust.
2.    Második lépésben az erősen antioxidáns hatású catechin vegyület elpusztítja a kórokozókat.
3.    A hosszú élettartamú szagtalanító ionszűrő semlegesíti a baktériumokat és felfrissíti a levegőt.

Fujitsu klímaberendezések - Apple-catechin szagtalanító szűrő

Mosható előlap – Könnyedén levehető és mosható előlap
ALL DC inverter
I-PAM inverter vezérlés
V-PAM inverter vezérlés