Köszöntjük a NET-GA Kft. weboldalán!

Multi-split klímaberendezések

A Multi-split rendszerek a split klímaberendezések speciális változatai, melyekben egyetlen kültéri egység, egyszerre több hozzá csatlakozó beltéri egységet is képes ellátni. Remekül használható egy több helyiségből álló ingatlan kiszolgálására, de akár egyetlen nagyobb méretű légtér egyenletes ellátására is. Multi-split rendszerrel egyetlen kültéri egység telepítése mellett ellátható egy lakás vagy egy családi ház összes szobája, de remek szolgálatot tehetnek kisebb irodák és üzlethelyiségek hűtése és fűtése során is.
A multi kültéri egységek rendszerint típusuktól függően, meghatározott számú beltéri egység befogadására alkalmasak, melyeket a gyártók által közzétett multi kombinációs táblázatnak megfelelően, számtalan változatban állíthatunk össze.

Fujitsu multi-split berendezések

A Fujitsu klíma kínálatában 7 különböző multi rendszer érhető el, melyek a széleskörű beltéri egység választéknak köszönhetően számtalan kombinációban összeállíthatók. A kombinációs lehetőségek különlegessége, hogy a Fujitsu multi rendszerek esetében a meghatározott beltéri egység szám a maximálisan csatlakoztatható egységszámot jelenti, viszont nem kötelező ténylegesen ennyi darab beltérit rájuk kötni. Ez azt jelenti, hogy például egy triál kültéri egységet használhatunk duál osztásban is. Ez a lehetőség akkor lehet hasznos, ha például két helyiséget szeretnénk csak ellátni, melyek közül az egyik lényegesen nagyobb. Ilyenkor egy duál egység teljesítménye kevés lehet, de egy nagyobb triál kültérihez nyugodtan csatlakoztathatunk 1 db nagyobb és 1 db kisebb beltérit is. Így átléphetjük a duál berendezések teljesítmény korlátját és lehetővé válik nagyobb beltéri egységek használata is.