Köszöntjük a NET-GA Kft. weboldalán!

Légcsatornázható

A légcsatornázható klímaberendezések a terem hűtését és fűtését nem közvetlenül, hanem a rájuk csatlakoztatott légtechnikai csőhálózat segítségével biztosítják. Így maga a klímaberendezés a termeben nem is feltétlenül látható, jellemzően az álmennyezet fölött, vagy padlástérben kerülnek elhelyezésre. A beáramló levegőt szellőző rácsokokn vagy légszelepeken keresztül tudjuk a helyiségbe juttatni, vagy onnan elszívni.

A Fujitsu Klíma 3,5-15 kW hűtőteljesítményig gyárt légcsatornázható klímaberendezéseket, melyek előnyei:

  • Nem látszódnak, jelenlétüket csak légbefúvó és elszívó rácsok jelzik.
  • Extra csendesek, hiszen megfelelő kialakítás esetén zaj nélküli komfortot biztosít a helyiségben.
  • Egy klímaberendezés akár több helyiség levegőjét is képes hűteni vagy fűteni, ha a hőmérséklet szabályozása biztosított.
  • A klímaberendezés távolabb is lehet a hűtendő, vagy fűtendő tértől
  • Helyes légtechnikai elrendezés mellett teljesen kiküszöbölhetőek a kellemetlen légmozgások és huzathatás
  • Mint mindent Fujitsu klímaberendezés, a légcsatornázható egységek is modern, inverteres kompresszorral üzemelnek, így energiafogyasztásuk kifejezetten kedvező

Az elérhető magas komfortszintnek és a kialakításból eredő belsőépítészeti tervezési szabadságnak köszönhetően remek szolgálatot tehetnek irodák, üzletek és akár családi házak klimatizálására is.

Ideális megoldást jelentenek akkor is, ha szeretnénk több helyiség klimatizálását egyetlen készülékkel kezelni, de itt nagyon fontos a hőmérséklet szabályozhatóságának helyiségenkénti megvalósítása. Ez jellemzően rejtett motoros szabályozó szelepek és szobatermosztátok telepítését jelenti.

A Fujitsu légcsatornázható split klímaberendezések 6 termékcsaládban érhetők el.

LSLAP mini légcsatornás sorozat

Az egyik legvékonyabb és legkisebb légcsatornázható klímaberendezés sorozat. Három teljesítménysávban érhető el 3,5 kW és 5,2 kW névleges teljesítmény között. Az egység magassága alig 20 cm, így kisebb álmenyezeti terekbe is könnyedén beépíthető.

Fujitsu LSLAP mini légcsatornás sorozat ismertető (magyar, pdf)

LLTB keskeny légcsatornás sorozat

Alacsony nyomású berendezés sorozat, tehát rövid, egyszerű légcsatorna hálózat alakítható ki rajta. Kifejezetten keskeny kivitel, magassága pedig még az LSLAP-nál is kevesebb, alig 18 cm.

Három teljesítménysávban érhető el 3,5 kW és 5,2 kW névleges teljesítmény között.

Népszerű alkalmazása a tartozékként rendelhető, motoros zsaulval ellátott szellőzőráccsal szerelt kivitel, mely álmennyezeti szintváltásoknál közvetlenül a falazatba szerelhető.

Fujitsu LLTB keskenylégcsatornás sorozat ismertető (magyar, pdf)

LHTB közepes nyomású légcsatornás sorozat

Az akár 200 Pa külső statikus nyomás és az automatizált optimális légmennyiség beállítás különösen alkalmassá teszi ezt a sorozatot a közepes méretű légcsatorna hálózatok használatára. A készülékkel önállóan elláthatók közepes méretű irodaterek, vagy üzlethelyiségek, de remek szolgálatot tesznek előadótermek, kisebb csarnokok ellátásában is.

Fujitsu LHTB közepes nyomású légcsatornás sorozat ismertető (magyar, pdf)

LML közepes nyomású légcsatornás sorozat

6,8 kW és 12,5 kW között összesen 8 teljesítménysávban elérhető közepes nyomású készülékek, frisslevegő csatlakozási lehetőséggel, 27 cm magassággal. Renkívül széles felhasználási lehetőséggel rendelkezik a kisebb és a nagyobb területek számára is.

A készülék számtalan karbantartást könnyítő kiviteli megoldásának köszönhetően a nagyobb méret a későbbi szerviz tevékenységek során sem jelent problémát.

Fujitsu LML közepes nyomású légcsatornás sorozat ismertető (magyar, pdf)

LHTA nagynyomású légcsatornás sorozat

Kifejezetten nagy terek ellátására tervezett sorozat. Legkisebb egysége 12,5 kW névleges teljesítményű, míg a legnagyobb készülék 15 kW teljesítményben érhető el. Összesen 5 teljesítménysáv választható.

Nagynyomású készülék, összesen 260 Pa külső statikus nyomásával kiterjedt légtechnikai hálózat is csatlakoztatható hozzá. A nagy terek ellátását a kültéri és beltéri egység között kialakítható maximum 75 méter hosszú nyomvonal is nagyban elősegíti.

Fujitsu LHTA nagynyomású légcsatornás sorozat ismertető (magyar, pdf)

LHTA Big Duct nagynyomású légcsatornás sorozat

Az LHTA sorozat rendkívül nagy teljesítményre tervezett, különleges változata. Két teljesítménysávban érhető el, 19 és 22 kW névleges teljesítménnyel, kiterjedt légcsatorna hálózatokhoz. 100 méter maximális nyomvonal távolság a kültéri és a beltéri egység között.

Fujitsu LHTA Big Duct sorozat ismertető (magyar, pdf)

Kérjen árajánlatot