Köszöntjük a NET-GA Kft. weboldalán!

Klímatechnika

Fujitsu és Galletti klímatechnikai berendezések és rendszerek kivitelezése, illetve bármely klímatechnikai rendszer működésének hosszú távú fenntartása, üzemeltetése.
Legyen szó lakossági légkondicionáló berendezésekről, kis és közepes méretű üzleti, kereskedelmi célú rendszerekről vagy akár egészen nagy komplexumok szerteágazó klímarendszereiről, szakembereink felkészülten állnak megrendelőink szolgálatába.

Klímatechnikai kivitelezések

Szolgáltatási palettánk első eleme a főleg lakossági célt szolgáló, hagyományosnak nevezhető split klímaberendezések telepítése.

A nagyobb családi házak, lakások, de akár kisebb üzletek, irodák kiszolgálására remekül alkalmazhatók az úgy nevezett multi-split rendszerek, ahol egy hagyományosabb split klíma kültéri egységhez már 2-4-6, sőt akár 8 db beltéri egység is csatolható.

Üzleti, kereskedelmi célú ingatlanokban, ahol már nagyobb teljesítményre van szükségünk, remek szolgálatot tesznek az úgy nevezett VRF rendszerek, melyek műszaki szempontból már lényegesen összetettebb berendezések, mint a split klímák. Felépítésüket tekintve itt is kültéri-beltéri egységek összeállításáról beszélünk, viszont akár már százas nagyságrendben is. A kis VRF rendszerek irodák, üzlethelyiségek, szállodák, éttermek kiszolgálására a legalkalmasabbak, míg a nagy VRF rendszerek akár már komplett irodaépületeket, üzletközpontokat vagy hoteleket is képesek kiszolgálni.

Népszerű klímatechnikai megoldást jelentenek a folyadékhűtők és az azokra épülő fan-coil vagy klímagerenda rendszerek is. Az olasz Galletti vállalat népszerű folyadékhűtőivel és fan-coil berendezéseivel vagy a világhírű finn Halton vállalat zseniális klímagerendáival szinte minden üzleti létesítmény számára kialakíthatók folyadékhűtős hűtési rendszerek.

Szolgáltatásunk legfontosabb jellemzői:

  • Tanácsadás a kiválasztáshoz, majd pedig a helyes használathoz is
  • Dedikált Fujitsu ügyintéző a gördülékeny kiszolgálás érdekében
  • Szükség szerint külső tervező bevonása, terveztetés
  • Minőségi berendezések és minőségi alapanyagok használata
  • Korszerű műszerpark mind a beüzemelések, mind a diagnosztikai feladatok ellátására
  • Tiszta és gondos munkavégzés, a terület helyreállítása
  • Részletes dokumentáció készítés és átadás

Árajánlat kérés