Köszöntjük a NET-GA Kft. weboldalán!

Kazettás álmennyezeti

A kazettás klímaberendezések álmennyezetbe építhető készülékek, előnyük, hogy a beltéri egység nagy része az álmennyezet felett helyezkedik el, így csak a beszívórács és a kifúvó légterelő lamellák látszanak.

A Fujitsu Klíma 3,5-14 kW hűtőteljesítményig gyárt kazettás klímaberendezéseket, melyek jellemzői:

  • Négy irányba fújják a levegőt, így gondoskodnak róla, hogy a helyiség levegője megfelelő legyen.
  • Kazettás klíma esetén lehetőség van frisslevegő beszívásra is, így a levegőminőség jelentősen javítható.
  • A kompakt kazettás berendezések (7 kW hűtőteljesítményig) szabványos, 600x600 mm-es kazettás álmennyezetbe illeszthetők.
  • A Fujitsu Klíma kazettás berendezéseit -15 °C külső hőmérséklet mellett is használhatja fűtésre.
  • Mint minden Fujitsu berendezés, a kazettás egységek is korszerű inverteres kompresszorral üzemelnek

Ideális választás irodaterek, tárgyalók, előadótermek és üzlethelyiségek klimatizálására. Előfeltétele, hogy a helyiségben legyen gipszkarton álmennyezet, viszont ha ez adott, rendkívül kellemes komfort biztosítására alkalmas, diszkrét megjelenésű megoldást eredményez. Az oldalfali modellekhez képest nagy előnye, hogy a 4 irányú légterelésnek köszönhetően jobban elosztja a levegőt a teremben, így kevésbé intenzív huzat zónák alaklulnak ki és a hőmérséklet alakulása is egyenletesebb lesz.

LRL sorozat

A kazettás beltéri egységgel rendelkező Fujitsu split klímaberendezések LRL termékcsaládja 5 féle 1 fázisú modellt (8,5-13,3kW) és 3 féle 3 fázisu modellt (10-14 kW) tartalmaz.

A berendezések frisslevegő csatlakozással és egy kilépő légtechnikai csatlakozással is rendelkeznek. Utóbbi segítségével a berendezés által kezelt levegő egy része más helyiségbe is elszállítható.

Remek választást jelentenek bármély nagyobb tér klimatizálásának ellátására.

Fujitsu LRL kazettás split ismertető (magyr, pdf)

LRLB sorozat

Az LRLB kazettás klímaberendezések 6 különböző teljesítménysávban érhetők el5,2 kW-tól 13,3 kW névleges teljesítményig. Mind a 6 modell egyaránt egy fázisú tápellátás igényel.

Különlegessége az LRL sorozathoz képest, hogy a légbefúvás nem csak 4 irányban történik, hanem az összevont sávnak köszönheően 360 fokban. Továbbra is négy légterelő áll rendelkezésre, melyek működése külön-külön is szabályozható.

Fujitsu LRLB kazettás split ismertető (magyar, pdf)

LVL szorozat

A LVL kazettás sorozat kisebb teljesítményű kompakt egységeket tartalmaz, melyek tökéletesen illeszkednek EURO-kazettás álmennyezetekbe. 4 készülék választható 3,5 kW és 6,8 kW névleges teljesítmény között.

Fujitsu LVL kazettás split ismertető (magyar, pdf)

Kérjen árajánlatot