Köszöntjük a NET-GA Kft. weboldalán!

Fűtési megoldások

Újonnan bevezetett speciális szolgáltatásunk elsődleges célja, hogy korszerű és energiahatékony fűtési rendszerek kialakítását biztosítsuk megrendelőink számára. Kínálatunkban első sorban a japán Fujitsu klímatechnikai megoldásainak kivitelezésére szakosodtunk.

Fűtés klímával

Kisebb lakások, családi házak, kis terű irodák fűtésére tökéletes megoldást jelentenek a korszerű, kifejezetten fűtésre optimalizált kialakítású Fujitsu split vagy multi-split klímaberendezések (levegő-levegő hőszivattyúk). Telepítésükkel részben vagy akár teljes egészében kiváltható a gázos fűtés, ráadásul az szezon legnagyobb részében jelentős költségcsökkenést is eredményezhet.

Nagyobb létesítmények fűtésére klímatechnikai megoldást kínálnak a Fujitsu VRF rendszerek is, melyek jelenleg a klímatechnika legfejlettebb berendezéseit jelentik. Fűtésre egyaránt alkalmasak, így remek alternatíva lehet a távhővel vagy a gázfűtéssel szemben.

Részletes ismertető: https://netga.hu/futes-klimaval

Levegő-víz hőszivattyúk

A Fujitsu Waterstage hőszivattyú családok megoldást jelentenek a korszerű fűtésre és a melegvíz előállításra is egyaránt. Padló, vagy felületfűtéssel kombinálva, de akár növelt felületű radiátorokkal vagy fan-coil berendezésekkel szerelve is tökéletes komfort állítható elő. Cégünk a hőszivattyúk telepítését meglevő vagy újonnan kialakított rendszerre csatlakoztatva vállalja, amennyiben a beüzemelés előzetes feltételei már rendelkezésre állnak az ingatlanban (villamos rendszer, fűtési hálózat).

Részletes ismertető: https://netga.hu/hoszivattyus-rendszerek

Szolgáltatásaink

  • Klímás fűtési rendszerek méretezése, kivitelezése
  • Levegő-víz hőszivattyúk telepítése, hálózatra csatlakoztatással
  • Fűtési VRF rendszerek méretezése és kivitelezése

Hagyományos gázfűtési rendszerek és fűtési hálózatok kialakításával 2017 óta nem foglalkozunk.

Árajánlat kérés