Köszöntjük a NET-GA Kft. weboldalán!

Fujitsu Flagship Range modellek

Az emberiség, már az őskorban is annak lehetőségét kutatta, hogyan biztosítsa saját komfortját. Először barlangba húzodtunk a nap melege és az időjárás viszontagságai elől, később, az ókori rómában a vízhálózat és csatorna rendszer elterjedésekor, már megjelent a falak vízzel történő hűtése, vagy a párologtatással járó hőelvonás felhasználása is. Mindig is kutattuk annak lehetőségét, hogy kellemesebb környezetet teremtsünk életünk főbb színtereinek.

 

Ezt a kutatást folytatták a Fujitsu fejlesztő mérnökei is akkor, amikor a különleges nocriaX klímaberendezések megszülettek. A világon elsőként olyan egyedi split klímaberendezés megoldással álltak elő, mely újabb komoly lépést jelent a tökéletesebb komfort irányába. A végeredmény egy sokak számára meglepő, szokatlan formavilág lett, mely a ma elérhető egyik legfejlettebb klímaberendezést takarja.

Kétoldali légbefúvás - maximális kényelem

Azt mind tudjuk, hogy a meleg levelő fölfelé száll, a hideg pedig lefelé. A klímaszerelők mindig azt tanítják a kezelői oktatáson, hogy fűtés üzemben a légbefúvás irányítsuk a padló felé, hűtés üzemben pedig ellenkezőleg, a mennyezet felé. Így érhetjük el, hogy a levegő természetes áramlását kihasználva, kellemes komfortot teremtsünk. Egy kis helyiségnél ez talán elég is, de egy nagyobb szobában tapasztalhattjuk, hogy ez azért nem történik olyan gyorsan. Könnyen járhatunk úgy, hogy míg a szoba egyes pontjain már kellemes a hőmérséklet más területei elmaradnak ettől.

A nocriaX berendezések leglátványosabb újítása a két oldalsó kiegészítő légvető ventilátor használata. A berendezés továbbra is rendelkezik a hagyományos befúvó sávval és a megszokott lamella kialakítással, így a befújt levegő továbbra is irányíthatjuk fölfelé vagy lefelé. A két oldalsó befúvó ventilátor viszont ettől eltérően irányítható, közvetlenül a tartózkodási zóna felé. Az oldalról befújt levegő sebessége, hőmérséklete és iránya is eltér az alap ventilátor által mozgatott levegőtől. A végeredmény a helyiség levegőjének sokkal egyenletesebb alakulása és ezáltal a komfort szint emelkedése. Mindenzt úgy, hogy a megoldást nem kíséri kellemetlen huzathatás.

Fejlett techológia - maximális környezetvédelem

A nocriaX berendezések nem csak a megjelenésükben és légkeverési eljárásukban hoznak újdonságokat, minden más szempontból is a Fujitsu legfejlettebb klímaberendezéseinek számítanak. Az új, környezetbarát R32 hűtőközeg használatával tovább javult energia felhasználásuk is, melynek köszönhetően mind hűtés, mind pedig fűtés üzemmódban A+++ minősítés értek el a berendezések.

A fogyasztás további csökkentését segíti elő a berendezések üzemeltetésének optimalizálására irányuló fejlesztések is. A Human Sensor névre hallgató beépített jelenlét érzékelő egység segítségével, a klímaberendezés automatikusan képes a leadott teljesítmény befolyásolására, a helyiségben tartózkodó személyek szerint. Mikor a szobát éppen nem használjuk, nem kell foglalkoznunk a kért hőmérséklet átállíttásával, a készülék automatikusan csökkenti a teljesítmény és ezzel energiát takarít meg.

A nocriaX készülékek okostelefonunk vagy táblagépünk segítségével távolról is vezérelhetők, így például takarékos üzemben hagyhatjuk nap közben és normál üzemre állíthatjuk mikor haza indulunk a munkából. Haza érve már kellemes hőmérséklet fogad és ezért nem kellett egész nap készenlétben tartanunk.

Számtalan extra funkció - maximális kihasználhattóság

Új, környezetbarát, alacsonyabb GWP (globális felmelegedési potenciál) értékű R32-es hűtöközeggel.
Kétoldali kiegészítő ventilátoregység – a dupla légvetőknek köszönhetően a berendezés különböző sebességű és hőmérsékletű kevert levegőt biztosít és kellemes komfortérzetet ad a helyiségben.
Mozgásérzékelő – az energiapazarlás ellen. A mozgásérzékelő észreveszi ha nem tartózkodnak a helyiségben, és lecsökkenti a készülék teljesítményét. Ha visszatérnek a helyiségbe a berendezés ismét visszaáll az eredetileg beállított üzemmódra.
Gazdaságos üzemmód – ebben az üzemmódban a vezérlőegység automatikusan változtatja a termosztátbeállítást az aktuális hőmérséklet függvényében, hogy elkerülje a felesleges hűtést/fűtést.
Powerful üzemmód – használata lehetővé teszi a kívánt hőmérséklet lehető leggyorsabb elérését maximális ventilátor fokozattal és maximális kompresszor fordulattal működve.
Temperálási funkció – Nem szeretne vagyonokat költeni a lakása vagy nyaralója fagyvédelmére, akkor sem, ha hosszabb időn keresztül nincs ott? A 10 °C HEAT funkció nem engedi, hogy a helyiség hőmérséklete 10°C alá süllyedjen, amíg Ön távol tartózkodik.
Csendes üzemmód (kültéri egységen)
Automatikus hűtés-fűtés átváltás – a berendezés időről időre ellenőrzi az aktuális és a beállított hőmérséklet viszonyát, és ennek függvényében választja meg újra és újra a megfelelő üzemmódot.
Négyirányú automatikus légterelés – a légterelő lamellák komplex mozgása lehetővé teszi a légáram vízszintes és függőleges irányú automatikus terelését.
Automatikus ventilátor sebesség – áramkimaradás esetén a légkondicionáló automatikusan újraindul a korábbi beállításoknak megfelelően, amint helyreáll az áramszolgáltatás.
Éjszakai üzemmód
24 órás programozható időzítés – Állítsa be, hogy kellemes hőmérséklet várja, mikor hazatér!
Vezeték-nélküli LAN vezérlés (WIFI) – a különleges Wifi adapter lehetővé teszi a légkondicionáló berendezés távoli vezérlését mobiltelefonról, tabletről vagy PC-ről.

Plazma légtisztítás – ez egy aktív elektrosztatikus szűrő, mely először polarizálja a szennyeződést majd elektronikusan leválasztja. Így hatékonyan távolítja el a levegőből a polleneket, baktériumokat, parányi porrészecskéket és kellemetlen szagokat. Mosható és könnyen tisztán tartható.

Automatikus szűrőtisztítás

Legfontosabb jellemzők és árak

Műszaki adatokbeltériASYG09KXCAASYG12KXCA
kültériAOYG09KXCAAOYG12KXCA
Névleges hűtőteljesítménykW2,5 (0.6-3.5)3,4 (0.6-5.3)
Névleges fűtőteljesítménykW3,6 (0.6-3.5)5,0 (0.6-9.0)
SEER-8,5 / A+++8,5 / A+++
SCOP-5,1 / A+++5,1 / A+++
Teljesítményfelvétel
hűtés/fűtés
W460/630670/1020
Hangnyomásszint
beltéri (hűtés)
dB(A)46/42/38/2846/42/38/28
Hangteljesítmény
beltéri/kültéri (hűtés)
dB(A)58/5358/57
Készülékár, nettó 593.100 Ft656.100 Ft
Készülékár, bruttó* 753.237 Ft833.247 Ft

*A bruttó ár ÁFA tartalma 27%

Megrendelés és telepítés

Amennyiben berendezésünk felkeltette érdeklődését, megrendeléshez vagy további információk kéréséhez kérjük, vegye föl a kapcsolatot szakértékesítő munkatársainkkal, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére. Amenniyben a készülék mellé igénybe szeretné venni telepítési szolgáltatásunkat is, kérjük, jelezze szándékát munkatársunknak, aki egy rövid egyeztetést követően elkészíti személyre szabott árajánlatát.

Kérjen árajánlatot

Letölthető dokumentumok

Fujitsu nocriaX reklámanyag (angol nyelvű)