Köszöntjük a NET-GA Kft. weboldalán!

Folyadékhűtők

A folyadékhűtő berendezések a klímatechnika speciális berendezései. Céljuk, hogy a rájuk épített víz (esetleg fagyálló-víz keverék) töltetű hálózatot hűtsék. Az ilyen módon lehűtött vizet csőhálózat és szivattyúk segítségével szinte korlátlanul elszállíthatjuk épületünk bármely pontjára, ahol kiszolgálhatunk vele vizes üzemű helyiség hűtő berendezéseket. A leggyakrabban alkalmazott megoldás a fan-coil berendezések használata, de a rendszer dolgozhat felülethűtési hálózatra és klímagerendákra is. Mivel a hűtött víz kör könnyen köthető légtechnika berendezésekre is, kezelhetjük vele szellőző rendszerünk befújt levegőjét is.

A folyadékhűtő berendezések is remekül használhatók fűtésre. A hőszivattyús folyadékhűtő modellek gyakorlatilag megfelelnek a sokak által ismert „hőszivattyú” néven elterjedt berendezéseknek, az elnevezés különbsége csupán azt hivatott jelezni, hogy a készülék továbbra is első sorban hűtésre optimalizált kivitel, mely képes fűteni is.

Folyadékhűtő berendezéssel kiszolgálhatjuk családi házaktól kezdődően a legnagyobb ipari létesítmények hűtési igényeit is. Számtalan kialakításban és teljesítmény tartományban elérhető berendezések.

Vállalatunk, az 1980-as évek óta légkondicionáló berendezések gyártására szakosodott, olasz székhelyű Galletti cégcsoport folyadékhűtő berendezéseinek forgalmazása és képviselet mellett kötelezte el magát. A Galletti széles termékpalettáján megtalálhatók léghűtéses és vízhűtéses folyadékhűtő berendezések, továbbá a gyártó igen népszerű fan-coil berendezései is.