Köszöntjük a NET-GA Kft. weboldalán!

Bemutatkozás

A NET-GA Kft-t indulásakor azzal a céllal hoztuk létre, hogy az épületgépészet piacán egy magas minőségű, elemeiben gyakran újszerű, a jelen kor követelményeinek minden szempontból megfelelő szolgáltatási palettát kínáljunk megrendelőink részére. Kezdetben teljes körű épületgépészeti palettával jelentünk meg a piacon, majd az évek során kitapasztaltuk erősségeinket és egyre inkább specializálódni kezdtünk. A mai napra legmeghatározóbb területünk a szellőző- és légkondicionáló berendezések létesítése lett. Fűtési üzletágunk a kezdetben alapértelmezettnek hitt gázfűtési irányból mára kizárólag hőszivattyús fűtési rendszerek megvalósítására állt át, véget vetve ezzel az időrabló, bürokratikus rendszerben való nehézségeknek, átpártolva egy hosszabb távú és eredményesebb technológia oldalára.

Az elmúlt évek változásainak hatására sem tagadtuk meg önmagunk és szenvedélyünk a gépészeti szerelvényezések iránt, így a hőszivattyús rendszerek vagy a folyadékhűtő berendezések esetén a mai napig magunk építjük fel a gépészeti elosztó hálózatokat is, sőt, vállalunk szerviz és kivitelezési munkákat fan-coil és hűtőgerenda rendszereken egyaránt.

A 2016-os esztendőben megkezdtük kereskedelmi tevékenységünket is, melynek köszönhetően Fujitsu, Galletti és Helios forgalmazók, valamint márkaképviseletek lettünk. Termékpalettánk összeállítása során egyértelműen azt a szempontot tartottuk a legfontosabbnak, hogy megrendelőink megbízható és korszerű berendezésekhez jussanak hozzá, azzal pedig kezdetben még mi sem számoltunk, hogy a Fujitsu forgalmazás egyfajta szenvedéllyé tudja kinőni magát a vállalatban.

NETGA Épületgépészet

Működésünk során arra szakosodtunk, hogy megrendelőink igényeit teljes körűen kielégítsük. Szerviz és karbantartási ágazatunk a már működő rendszerek fenntartását szolgálja, végigkísérve azokat életútjukon, átsegítve a különböző üzemzavarokon és meghibásodásokon. Kivitelezési ágazatunk az egyszerűbb átalakításoktól és berendezéscseréktől kezdve egészen a több szakágat érintő, komplex kivitelezések lebonyolításáig áll lakossági és ipari megrendelők rendelkezésére.

A technológia fejlődése rohamos tempóban zajlik körülöttünk, nap mint nap újabb kihívások elé állítva a szakvállalkozásokat, hiszen a naprakész tudás megszerzése rengeteg kutatómunka és képzés árán valósítható meg. Ami viszont a technológiánál is többet változott az elmúlt években, az a megrendelői elvárások rendszere. Bár egy klímaszerelő kapcsán sokakat megmosolyogtatna az „ügyfélközpontú”, „hatékony”, „jól optimalizált”, „korszerű” és „környezettudatos” jelzők említése, a valóságban ezek ma már mind egy jól működő, 21. századi szolgáltatás jellemzői, függetlenül annak jellegétől. Szolgáltatásaink és működésünk tervezésekor azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy mind hozzáállásunkban, mind pedig munkamódszereinkben újszerű és modern megközelítést alkalmazzunk.

Épületgépészként felelősséggel tartozunk környezetünk megóvásáért is. Környezetvédelmi szerepvállalásuk túlmutat a szelektív hulladékgyűjtésen és az újrahasznosított fénymásolópapír használatán. Felelősségünk elsősorban megrendelőinkkel történő kommunikációnk során jelentkezik, hiszen javaslataink, szakvéleményeink és árajánlataink befolyásolják a végső döntéshozatalt. Célkitűzésünk, hogy minden alkalommal, amikor erre lehetőségünk van, felkínálunk környezettudatos alternatívákat is, melyeket hosszú- és rövidtávú megtérülési tervekkel, illetve részletes tájékoztatással támasztunk alá.

Köszönjük, hogy megtisztelt bennünket érdeklődésével!

Kovács-Koller Róbert
Ügyvezető