Köszöntjük a NET-GA Kft. weboldalán!

8-as multi-split

8 Rooms Multi (8 helyiséges multi)

A 8-as rendszerek a multi-split megoldások egyedi modelljei, működésük és elérhető tartozékaik számtalan olyan lehetőséget biztosítanak, melyek ideális megoldást jelenthetnek közepes méretű létesítmények önálló kiszolgálására.
Míg a hagyományos multi kültéri egységeken a maximum beltéri szám szerinti csatlakozási pont került kialakításra, a 8-as rendszer Fujitsu AOYG45LBT8 14 kW teljesítményű kültéri egységén összesen 1 db, nagyobb teljesítményű csatlakozó áll rendelkezésünkre. A minimum 2 db, maximum 8 db beltéri egység csatlakoztatására a csővezetékek szétosztásával van lehetőségünk, melyhez speciális osztó egységek telepítése szükséges.

Egy komplex klímaberendezés összes teljesítmény leadása és üzemállapotának hatékonysága számtalan tényezőtől függ. Ilyenek az évszak, az időjárás (külső hőmérséklet) és a beltéri egységek változó terhelése is. A közös rendszerre kapcsolt 8 darab beltéri egység szinte sosem lesz egyenletes terhelésnek kitéve és sosem fognak teljesen egyformán üzemelni. Tehát a tényleges működési idő több, mint 90%-ában a klímaberendezés részleges kapacitással üzemel, a névleges kapacitás helyett. A Fujitsu 8-as multi rendszerének kialakításakor a fejlesztő mérnökök arra koncentráltak, hogy a berendezések hatékonysága a gyakori üzemi tartományokban legyen a legoptimálisabb, így lényegesen kedvezőbb energiafelhasználást tudtak elérni.
A beltéri egység választék LS légcsatornázható modelljén kívül bármely beltéri egység, bármely teljesítményben elérhető a berendezéshez.  

Letölthető anyagok

Fujitsu multi-split klíma katalógus 2018 (magyar, pdf)

Kérjen árajánlatot